Ibland blir det som att jag trillar ner i ett svart hål – Peter, Svalöv

Ibland blir det som att jag trillar ner i ett svart hål – Peter, Svalöv

Jag har bott i Svalöv i fem år. Det är en lång historia om hur jag kom hit. Jag arbetade tidigare som tandtekniker men när ryggen blev kass fick jag pension.

Vägen till Svalöv har gått via Landskrona. Jag hade gärna stannat i Landskrona men jag bodde i ett gammalt hus och golvet var väldigt knarrigt. Min granne klagade ofta så jag orkade inte med det. Jag trivs bra i min lägenhet nu men det är lite dött. Jag är egentligen en social person så det blir lite ensamt att bo själv. Ibland blir det som att jag trillar ner i ett svart hål. Min kvinna försvann för några år sedan. När jag tänker efter var det nog jag som försvann egentligen.

Jag har aldrig levt ett normalt liv. Man skulle kunna säga att jag är konstnär. Jag experimenterar en del och har uppfunnit en egen stil. Egoistisk kubism skulle man kunna kalla den. Jag har haft en del utställningar. Men det går upp och ner med det där. Just nu är det ner. Jag saknar inspiration. Nu ska jag gå och dricka en pilsner.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of familjenhelsingborg.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close