Jag älskar att möta människor som utmanar mig i intellektet – Karin, Ängelholm

Jag älskar att möta människor som utmanar mig i intellektet – Karin, Ängelholm

Min karriär började i Landskrona, som musiker på teatern där. Då var jag med som amatörskådis och som proffsmusiker, kan man säga så. Det känns som att det var 100 år sedan nu.

Så småningom fick jag chansen att jobba med marknadsföringen och publikarbete också. Så det gjorde jag. Jag var där i två år och sen tyckte min mamma att jag skulle ha ett ”riktigt” jobb. Jag sökte då ett jobb i Växjö, och blev marknadschef på Kronobergsteatern. Detta trots att jag kom 1,5 timme sent till intervjun. Då fanns det ju inte mobiler och jag satt på ett försenat tåg, så det var faktiskt inte mitt fel. Men Henning Mankell som blev min chef där såg väl något hos mig som han tyckte om.

Efter Växjö har jag arbetat på bland annat Antalis som marknadschef och på Malmö Opera. Jag tycker att alla mina jobb har varit roliga, men det som har gett mig mest personligt var när jag jobbade med Ainbusk i Stockholm. Sen får jag ju ut väldigt mycket av att jobba med Carolina [Gynning]. Hon är rolig för att hon tänker utanför boxen och vågar vara sig själv. Jag älskar att möta människor som utmanar mig i intellektet.

Som näst yngst i syskonskaran så har jag alltid fightats med mina bröder för att ta plats under uppväxten. Jag tror att det har präglat mig mycket. Jag tror att ingenting är omöjligt, och det har nog blivit min största drivkraft. Det hjälper mig särskilt när jag nu är mitt uppe i planeringsarbetet kring Ängelholms 500års jubileum som kommer ske under hela 2016. Blir jag motarbetad eller om någon säger att jag inte kan göra på ett visst sätt, då jobbar jag ännu hårdare. Men det är viktigt att ha roligt också. Och det har jag ofta! Passion, mod och respekt. Det är ledord som jag lever efter. Jag tycker det är jätteviktigt att man visar andra människor respekt för då får man också respekt tillbaka.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of familjenhelsingborg.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close