Marit Jensen

Ålder: 41

Utbildningsbakgrund: Service Manager. En 2-årig YH utbildning i Malmö med fokus på ledarskap, projektledning och kundrelationer.

Vad är dina nuvarande arbetsuppgifter?
Jag arbetar på Arbetsmarknadsenheten med att samordna praktikplatser och subventionerade anställningar. Jag är även projektledare för Ängelholms jobbmässa och för feriejobben för ungdomar 15-17 år.

Vilka förväntningar har du på programmet Framtidens chefer?
Jag ser fram emot att lära mig mer om mig själv och mina styrkor och utvecklingsområden också i relation till framtida roller. Det ska bli roligt att lära känna övriga i programmet där vi kan lära av varandra, få nya infallsvinklar och skapa ett gemensamt nätverk kring erfarenheter och utmaningar.

Vad kommer du kunna bidra med till övriga deltagare i Framtidens chefer?
Med ett positivt synsätt och min sociala förmåga så hoppas jag kunna bidra med att vi lär känna varandra, vågar fråga och vara öppna under våra utbildningstillfällen. Jag har också erfarenhet av att träffa många människor med olika förutsättningar och att försöka lyfta fram det bästa hos varje individ.

Vilka är dina styrkor som ledare?
Jag har ett genuint intresse för andra människor. Jag är nyfiken och har lätt för att samarbeta och bygga relationer. Jag är driven och engagerad och vill säkerställa att arbetet utvecklas framåt. Jag vill gärna ha en tydlig struktur och ett organiserat arbetssätt.

Vilken är din dolda talang?
Som tidigare medicinsk sekreterare så är jag riktigt snabb på tangentbordet .

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of familjenhelsingborg.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close