Vinn en helg i Nordvästra Skåne!

Ta chansen och vinn två övernattningar i Helsingborg samt två valfria upplevelser i Nordvästra Skåne. Upplev vår fantastiska region, kanske vill du smaka på några av de fantastiska viner som produceras här, ta en mountainbiketur på vackra Söderåsen eller varför inte besöka Ven, pärlan i Öresund!

Du får tillgång till en hyrbil under er vistelse för att på bästa sätt kunna ta dig runt mellan de valda aktiviteterna.

Du kan välja 2 av nedan upplevelser, samtliga aktiviteter gäller för 2 personer:

Söderåsen

Helsingborg med omnejd

Höganäs och Kullahalvön

• Prova på och lär dig mer om det lokala ölet med en ölprovning på Höganäs bryggeri.
  • Hitta mountainbikens guldkorn med en guidad på Kullaberg.
  • Se naturen och fantastiska tumlare med Tumlarsafari på Kullaberg.

Båstad och Bjäre

Ängelholm

Landskrona

• Upptäck Sundets Pärla Ven utanför Landskrona. Resa tur och retur.
  • Njut av Erikstorps populära lördagsbrunch

Vingårdar

Golf

Mölle Golfklubb eller S:t Arild.

Vi ser fram emot att få välkomna just dig till Nordvästra Skåne!

Tävlingen avslutas den 10 maj 2019. Vinnaren publiceras på denna sida och meddelas även via telefon.

I vinsten ingår övernattning för två person med frukost på hotell i Helsingborg, två valda aktiviteter för två personer samt hyrbil under vistelsen. Resa till och från Helsingborg står vinnaren för.

Vinsten kan nyttjas under perioden 20 maj – 31 december 2019, i mån av plats.

Vi reserverar oss för att aktiviteterna kan vara fullbokade önskat datum.

Resan kan inte överlåtas. Vinnaren utses av en jury från Familjen Helsingborg.

Tävling

You must confirm you're not a robot.

Om deltar i denna tävling innebär det att Familjen Helsingborg kommer behandla dina personuppgifter. Behandlingen sker för att Familjen Helsingborg ska kunna administrera tävlingen och skicka ut informationen till dig. Den rättsliga grunden är att fullgöra det avtal som ingåtts i samband med din tävlan. För mer information om hur Familjen Helsingborg behandlar personuppgifter och om dina rättigheter, besök helsingborg.se/personuppgifter

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of familjenhelsingborg.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.