Det är viktigt att hitta balans och harmoni – Frida, Örkelljunga

För sju år sedan skulle mina kompisar sälja sin lägenhet i Helsingborg. De båda var friska och starka men de arbetade mycket och de kände att de inte riktigt hade tid att fixa i ordning lägenheten inför försäljningen. De ville då ha någon som kunde göra det åt dem, någon som kunde renovera, städa och styla inför försäljningen. De letade runt ganska länge men hittade ingen som kunde sköta allt det åt dem. Då föddes en idé hos mig, tankarna började snurra och konceptet till mitt företag tog form.

Mitt företag erbjuder tjänster för de som ska sälja sin bostad. Det jag vill åstadkomma är att bostaden ska bli såld till ett så högt pris som möjligt och så snabbt som möjligt. Inför en försäljning sköter jag allt från städning, renovering, homestyling och trädgårdsarbete. Jag erbjuder även konsultation om kunden känner att den kan göra arbetet själv. Människor blir idag generellt bättre och bättre på att göra saker själva. Man vill liksom ha en varm och trygg borg att vara i och det är nog därför vi skandinaver är så måna om våra hem och duktiga på inredning.

När jag arbetar vill jag ta fram den röda tråd som kunderna själva en gång skapat. Den kan vara svår att hitta eftersom många har det ganska spretigt stilmässigt hemma. Inredningsutbudet är så enormt idag och det blir därför ganska lätt att man köper på sig en massa saker som sedan inte alls passar ihop. Det blir då min utmaning att plocka bort, skala av och hitta tillbaka till det som var den ursprungliga tanken med hemmet. Det är viktigt att hitta balans och harmoni. Det är just balans och harmoni man bör eftersträva i sitt hem.