Jag håller helt med Ulf Lundell, jag trivs bäst i öppna landskap – Mikael, Ängelholm

Jag är en riktig Nordvästskåning! Jag föddes i Helsingborg och bodde där tills jag var tio år. Efter det flyttade jag till Glumslöv. Jag har gått i skola i både Helsingborg och Landskrona. Sedan blev det en sväng till Lund för att studera och efter det flyttade jag tillbaka till Helsingborg.

1987 flyttade jag hit till Ängelholm. Nordvästra Skåne är en extremt trevlig region. Det finns mycket att göra och det är nära till allt! Det finns även en bra blandning av statsliv och natur. Jag har alltid bott nära kusten. Jag älskar öppenheten och ron som havet symboliserar. Jag håller helt med Ulf Lundell, jag trivs bäst i öppna landskap.

Jag tycker ån i Ängelholm är så fin. Jag brukar springa längs med denna tre gånger i veckan. Egentligen tycker jag att det är ganska tradigt att springa men jag gör det för formen och det är även bra när man ska bearbeta saker eller lösa problem. Jag kan ofta sitta på möten och säga till mina kollegor: ”Jag var ute och sprang igår och då kom jag på att…”.

Ett annat intresse jag har är bilar. Det är svårt att sätta fingret på varför jag är intresserad av just bilar men jag skulle nog säga att det kommer från att jag är ganska teknisk. Intresset kommer från när jag var pytteliten. Jag har alltid gillat bilar. Jag har en gammal Citroën från 81 och sedan samlar jag på leksaksbilar. I sommar blir det nog en hel del veteranträffar. Det finns många sådana här i regionen.