Jag har jobbat på många krogar, men det här är lite mer genuint – Aviva, Båstad

–  Vad serverar ni?

Här inne serverar vi bara fisk.  Vår specialitet är fisk och skaldjurssoppa. Det är den som satt oss på kartan kan man säga. Vi serverade mat åt Serena Williams rum för två år sedan, tre gånger till och med.

Gästerna uppskattar oss vilket är oerhört kul.  Vi hade mellan 800 – 1000 ätande gäster i juli månad. Sommaren har inte varit jättebra men vi har ändå haft en hög gästnivå. Det känns väldigt roligt.

–  Vad tror du har varit det vinnande konceptet för Fiskekajen?

Jag tror på vårt koncept där gästerna beställer all mat från luckan samt att vi erbjuder färska råvaror till ett billigt pris. Många resturanger höjer priserna i Båstad under sommaren men vi försöker hålla priserna nere.

Vad är Båstads utmaning så som du ser det?
Att få hit fler folk. Dels de som bor här, dels andra aktörer och entreprenörer.

  – Hur ser hösten ut?
Vi kör på. Det blir faktiskt första gången vi kör höstsäsongen på Fiskekajen. Vi har lite olika grejer på gång. Bland annat skördeveckan där vi samlas uppe på torget och lagar olika rätter och provar. Det blir mycket säsongsbetonat beroende av  vilka primörer som är tillgängliga.