Jag litar mer på mig själv idag, oavsett vilka beslut jag måste fatta – Kevin, Helsingborg

Jag litar mer på mig själv idag, oavsett vilka beslut jag måste fatta – Kevin, Helsingborg

Min dröm är att bli parkourmästare! Jag var 12 år när jag med andan i halsgropen gick in i Wieselgrensskolans gymnastikhall för att utöva parkour för första gången i mitt liv. Sedan dess har jag blivit bättre och utvecklats mycket. Idag är jag närmare än någonsin att få börja tävla i parkour.  Jag är inte världsmästare än, jag har många år kvar att utvecklas på.

Valet att börja med parkour har förändrat mitt liv enormt mycket.  Det har gjort mig gott både psykiskt och fysiskt. Hade jag inte börjat med parkour tror jag inte att jag hade varit så lycklig som jag är idag. Jag litar mer på mig själv idag, oavsett vilka beslut jag måste fatta.

Många tycker att jag är rent utan dum i huvudet som håller på med sporten eftersom jag kan skada mig. Men det de inte vet är att det är mitt liv, det är mer än bara en sport för mig och jag har kontroll över det jag gör! Till de som säger så brukar jag svara: ”man skulle kunna skada sig när man använder sin telefon” med ett glatt leende.

Text &amp, Bild: Jacob Anderek &amp, Kevin Borgeat, Nicolaiskoaln

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of familjenhelsingborg.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close