Lugnet och tystnaden i vetskap om att ha stan och bullret inom räckhåll ger mig ro och energi – Anna, Förslöv

Förslöv – Bjäres sydsluttning med närhet till allt. Förslöv har alltid varit ”hemma” oavsett var jag bott. Mina föräldrar är födda på Bjäre och min bror och jag var som barn ofta i Förslöv hos Farmor & Farfar. Min son och jag har sedan två år flyttat hit till vårt egna paradis; ett 20-talshus med massor av charm.

Vi har hittat vårt drömhus i en levande lugna Förslöv där människor bryr sig om varandra och vi har allt vi önskar inom räckhåll. Det är 10 minuter till Ängelholms flygplats, 10 min till E6, 5 minuter till tågstationen och drygt en timma till Köpenhamns flygplats. Detta innebär att vi har Sverige & världen runt hörnet och med det möjlighet att ta oss dit vi vill när vi.

Lugnet och tystnaden i vetskap om att ha stan och bullret inom räckhåll ger mig ro och energi. Min älskade son och närheten till familjen gör mig stark. Detta och att få välja själv är frihet för mig. Välja om jag vill ha storstad eller landet, att kunna resa eller stanna hemma, att handla lokalt eller på köpcenter.

Charmen med Bjäre är närheten till havet, den fantastiskt varierande naturen och att kunna cykla och promenera i såväl skogen som på slätten. Entreprenörsandan som finns här ger en kombination av såväl små lokala företag som stora industrier. Det är underbart att kunna köpa såväl ägg, potatis och grönsaker som marmelad, yoghurt och blommor av våra lokala lantbrukare och handlare. Förslöv – där livet händer och valet är ditt.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of familjenhelsingborg.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close