Under åren har jag sett barnen här växa upp – Nael, Svalöv

Jag äger och driver butiken Elins livs här i Svalöv centrum, jag har haft den i sju år. Jag kör hit varje dag men jag bor i Landskrona. Där har jag bott i tjugo år, sedan jag kom till Sverige som barn. Jag är utbildad inom hotell- och turismnäring. Tidigare arbetade jag på hotell, och det var då det slog mig att jag skulle kunna ha ett eget ställe. Svalöv var den mest passande orten, det fanns redan så många butiker i Landskrona. Det jag gillar mest med Svalöv är att det är så lugnt jämfört med många andra platser.

Jag säljer mat, läsk, tobak och godis. Jag har bättre priser är de stora kedjorna, särskilt på grönsaker. I början var det tufft att driva butiken, det var inte så många som rörde sig här i området. Men sedan blev det fler, folk började fatta att det finns en butik här, och jag började skaffa kontakter. Jag har stammisar, man måste ha det! Jag känner nästan alla kunder som kommer hit. Under åren har jag sett barnen som kommer hit växa upp. Jag har fått vänner genom butiken också, man skaffar nära vänner, i alla fall några stycken. Frisören som jobbar är bredvid till exempel, vi har blivit bra vänner.

I framtiden vill jag starta någonting större. Jag drömmer om att ha en stor matbutik eller ett hotell som har casino och restaurang och mycket annat. Det jag gillar är att möta kunderna.