Grafisk manual

En familj, en vision. Vår gemensamma vision är att vi ska upplevas som en mångsidig och sammanhängande stadsbygd, uppfattas innovativa och spännande, uppnå livskvalitet för invånare och livskraft för företag.

Varumärket Familjen Helsingborg håller på att byggas och fyllas med allt det unika vi har och gör i vår region. Arbetet gör vi tillsammans genom att vi alla är ambassadörer och en del av varumärket. Vi är en familj. Vi marknadsför oss som en familj, Familjen Helsingborg. Vi välkomnar alla som vill komma hit, för att etablera företag, besöka oss, arbeta hos oss eller slå sig ner här. Familjen Helsingborg sticker ut som begrepp för kommunala samarbeten för vi är alltid människor som talar till andra människor.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of familjenhelsingborg.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close