År 1929 blev jag överkörd av en bil – Sune, Ängelholm

År 1929 blev jag överkörd av en bil – Sune, Ängelholm

Jag är uppväxt i Hasslarp mitt emot Folkets park men flyttade till Ängelholm som pensionär och har bott här i 18 år. Tidigare var jag bonde och hade såväl djur, spannmål som betor. Jag hade egentligen inget val att bli något annat. Vi var fyra bröder och två av oss tog över gården som vi arrenderade av mamma. Att vara bonde var slitsamt och jobbigt, men också fritt och härligt!

När jag var ung spelade jag i fotboll i HIF men slutade för att det var jobbigt att ta sig dit eftersom jag inte hade någon bil. Idag går jag inte längre på några HIF matcher men jag ser dem på TV eftersom det är mitt favoritlag.

–  Har du något roligt minne från ditt liv?

Ett minne är att jag år 1929 blev överkörd av en bil. Jag hade tur och hamnade mitt emellan hjulen men det har nog inte påverkat mig i någon större grad. Det kanske inte är ett så roligt minne, men det är en bra historia!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of familjenhelsingborg.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close