Det gäller att få hit lite folk som vill nåt och vågar satsa – Anna, Bjuv

Jag har alltid bott här och trivts från det att jag var liten och gick i skolan. Haft jättebra lärare och föreningar.

Jag har själv utövat idrott och min bild är att det finns möjligheter till idrott här. Det är så mycket negativt man ser om Bjuv, det är inte så mycket positivt. Jag känner igen mig eftersom det alltid har varit så, men jag håller inte med. Man kan göra hur mycket som helst här om man bara vill.

– Vilken är Bjuvs största utmaning?

Jag tror att bjuffsingarna själva också måste ändra på det, ibland är det vi själva som håller kvar det här ryktet. Jag hörde talas om en enkät för några år sen där man hade gjort en undersökning bland invånarna. Det var lite motsägelsefullt eftersom invånarna trivdes men de ville inte rekommendera nån annan att bo här. Vi måste själva hjälpa till att få bort det här.

Hur kommer det sig att du startade en salong?

Jag har varit frisör sedan länge och visste att jag ville bli det sen jag var liten. Först startade jag en salong som låg lite utanför Bjuv sen kände jag att det behövde hända något och då flyttade vi hit. Jag luskade runt om lokaler och då fick jag nys om det här, det är ett stationshus. Vi är de första hyresgästerna men det är meningen att det ska fyllas med olika verksamheter och företag. Vi har massa kunder som kommer utifrån. Salongen som jag först startade är samma salong som denna fast den ligger här nu. Den andra låg mitt ute i ingenstans, den syntes inte överhuvudtaget. Då kände jag att om man kan lyckas där då kan man lyckas precis var som helst. Jag tänkte att det kan ju inte gå sämre genom att flytta hit. Det gäller att få hit lite folk som vill nåt och vågar satsa. Jag tror inte alls att det handlar om det geografiska läget.

Har du någon speciell vision med salongen?

Vi nischar ju oss genom att göra väldigt mycket för våra kunder, och även för dem som inte är våra kunder, utöver att göra ett bra arbete. Förra veckan hade vi en makeupkväll. Då hade vi en makeupstylist som var här och lärde ut lite tips och trix. Vi har specialarrangemang med jämna mellanrum. Många gånger tar vi inte betalt för det. Man ska känna att det är något speciellt när man kommer till oss. Att man får nåt man inte får nån annanstans. Så min vision är väl att fortsätta med det. Vi ska stå för kvalitet.

Avbryt

Lämna en kommentar