Jag har även byggt en egen giljotin – Göran, Häljalt

Hjorten som jag har på flaket hittade jag i en butik för ett tag sen och körde hem den. Men jag tyckte att den stod så bra där på flaket så jag skruvade fast den. Jag har även en vanlig bil men jag gillar att åka runt i min moppe. Många yngre brukar bli imponerad av den och tycker den är ball. Det är synd bara att det inte finns tillräckligt med plats för någon tjej.

I en gammal industrilokal i Häljalt driver jag mitt kulturhus där jag arbetat med mitt livsverk i många år nu. I mitt kulturhus har jag många egensnickrade kopior av de verk Da Vinci gjort i verklig skala, där ibland en ornithopter.

Jag har även byggt en egen giljotin med en lapp bredvid där det står ”minska sjukvårdkostnaderna”, men det är ingen som nappat ännu.

Folk reser till och med från utlandet för att se mina verk och många tycker att det är ett kulturarv som måste bevaras. Än så länge har jag inte fått någon stöttning för det arbete jag gör även om det kan pratas en del. När det kommer till kritan händer det inte så mycket, oftast på grund av brist på pengar.

Avbryt

Lämna en kommentar