En familj

En familj, men inte som andra. Vi är en familj. Vi marknadsför oss som en familj, Familjen Helsingborg. Vi välkomnar alla som vill komma hit, för att etablera företag, besöka oss, arbeta hos oss eller slå sig ner här.

Familjen Helsingborg sticker ut som begrepp för kommunala samarbeten för vi är alltid människor som talar till andra människor. I namn och utseende signalerar därför Familjen Helsingborg öppenhet, generositet, gemenskap och kreativitet. Familjen Helsingborg är en tolerant familj. I vår familj hjälper vi de som vill satsa på sin dröm.

Vår familj erbjuder något av det bästa från alla världar för den som vill slå sig ner här, etablera ett företag, utbilda sig, anta utmaningen i ett nytt och spännande jobb,  besöka oss en tid.

Vi talar alltså med människor både i sin yrkesroll och i sin privata roll. I grund och botten hänger de ihop: en företagare som söker etableringsort för sitt företag söker sannolikt även en plats som är behaglig att bo på, på lagom avstånd från arbetet med bra infrastruktur. En person som besöker oss privat kanske funderar på att förändra sitt liv. Eller så gillar han eller hon helt enkelt att komma hit, för här finns allt man behöver. Hur det än är för var och en ska det alltid kännas skönt att komma hem till Familjen Helsingborg.

Fick du hjälp av informationen på sidan?