Besöksnäringsdag: Framtidens reseanledningar

Hur attraherar vi framtidens resenär?  Det är förmodligen en fråga vi alla hade velat ha ett tydligt svar på. Genom att lyssna till trendanalysföretaget Kairos Future och tillsammans vara kreativa är förhoppningen att vi efter denna besöksnäringsdag tillsammans går mot en hållbar destination för morgondagens resenär.

Under dagen får vi också lyssna till vad som är på gång lokalt i Båstad 2019 både vad gäller utvecklings- och marknadsinsatser. Vårt gemensamma varumärke Båstad och Bjärehalvön kommer att presenteras och vi är nyfikna på att lyssna in vad du som aktör i besöksnäringen har på gång.

När: 5 mars kl. 9-15
Var: Hotel Skansen

Varmt välkommen!

Föredrag av framtidsstrateg

Therese Lundqvist arbetar till vardags på Kairos Future som är ett internationellt konsult- och analysföretag som hjälper företag och organisationer att förstå och forma sin framtid. Den 5 mars föreläser Therese för oss om trender kopplat till framtidens resande såsom digitaliseringen av kundresan, automationens påverkan på värdskapet samt natur och hållbarhet som attraktionskraft.

Besöksnäringsdagen är kostnadsfri för dig som medlem hos Båstad Turism och Näringsliv. För övriga är kostnaden 300 kr ex. moms. Efter anmälan får du en bekräftelse till din mejl, får du inte denna så kontakta oss för att försäkra dig om att du är anmäld.

Vid frågor kontakta annika.borgelin@bastad.com.

Avbryt

Lämna en kommentar