Nu öppnar nomineringen!

Nomineringen till Årets initiativ inom öppenhet och inkludering har nu öppnat! Kanske är det en speciell chef, arbetsplats eller ett initiativ som du tycker ska vinna 2018 års pris? Passa på att skicka in ditt bidrag redan nu, nomineringen stänger 31 december 2018!

Arbetsplatser gör skillnad, och kan i praktisk handling förmedla demokratiska värderingar i vardagen. Detta är ett långsiktigt och framåtblickande förändringsarbete. För att sprida goda exempel och uppmuntra till initiativ för ökad öppenhet och inkludering utlyses årligen en belöning för goda insatser med arbetsgivarfokus!

Med öppna och inkluderande arbetsplatser kan vi leverera bättre kvalitet och service till våra kunder och medborgare. Det bidrar också till ett arbetsliv där personer bedöms utifrån sin kompetens, där alla behandlas med respekt och ges lika rättigheter och möjligheter.

Nominera en chef, arbetsplats eller initiativ!

Genom Årets Initiativ inom öppenhet och inkludering lyfts handlingar fram som har bidragit till utveckling inom detta område och ur ett arbetsgivarperspektiv.

Vill du nominera en chef, arbetsplats eller ett initiativ som bidragit till öppenhet och inkludering under 2018?

Trycka för att nominera och läsa mer!

Kontakt:
Sabina Hadžajlić
Projektledare
telefon: 042- 458 55 67

Avbryt

Lämna en kommentar