Øresunddirekt öppnar pop-up i Helsingborg – information om etablering, rekrytering och business i Danmark

Är du företagare och intresserad av hur man etablerar sig och gör affärer i Danmark? Eller söker du kompetens och vill rekrytera personal i grannlandet? Den 4 februari öppnar Øresunddirekt en pop-up filial i Helsingborg. Här kan du som företagare få information om hur du kommer närmare möjligheterna på den danska marknaden.

Experter från Skatteverket, Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan kommer finnas på plats i Helsingborg var tredje måndag från och med 4 februari. Du som är företagare kan bland annat få svar på frågor om skatt och socialförsäkring. Du kan även boka kostnadsfri rådgivning med Øresunddirekts företagsrådgivare på informationscentret i Malmö.

Var: Gasverksgatan 2 i Helsingborg (arbetsmarknadsförvaltningen)
När: Måndag 4 februari, drop-in mellan kl. 10.00-15.00.

Øresunddirekt finns i Helsingborg var tredje måndag, följande datum:

  • 4 februari
  • 25 februari
  • 18 mars
  • 8 april
  • 29 april
  • 20 maj
  • 10 juni

Om Øresunddirekt

Øresunddirekt är en dansk-svensk informationstjänst som förmedlar offentlig information från myndigheter till invånare och näringsliv i Öresundsregionen. Øresunddirekt riktar sig till invånare på båda sidor av Öresund som vill flytta, studera eller arbeta i grannlandet. Företag kan även boka kostnadsfri rådgivning om etablering, rekrytering och affärer över sundet.

På informationscenter Øresunddirekt i Malmö finns experter från Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Länsstyrelsen, Region Skåne och Skatteverket och i Köpenhamn finns en webbredaktion. Från och med måndagen den 4 februari kommer verksamheten även finnas på plats i Helsingborg, var tredje måndag mellan klockan 10.00-15.00.

Läs mer på oresunddirekt.com och på oresunddirektbusiness.com

Avbryt

Lämna en kommentar