Utbilda dig med Kickstart digitalisering

Efter vårens stora intresse startas nya omgångar av Kickstart Digitalisering på olika håll i Skåne, där ni som är ett industriföretag eller industrinära tjänsteföretag med max 249 anställda, är välkomna att delta.

Syftet är att ge insikt och inspiration för att kunna ta tillvara på de möjligheter som digitaliseringen innebär. Genom stöd och samverkan med andra får ni hjälp att hitta sätt att stärka era affärer och identifiera möjligheter till nya kunder och marknader. Kickstart bidrar därmed till resan mot en framgångsrik och lönsam digitalisering.

93 % av deltagarna i Kickstart anser att de har fått nya idéer om sitt företags möjligheter inom digitalisering. Kickstart Digitalisering i Skåne är ett samarbete mellan IUC, Teknikföretagen och näringslivsavdelningarna i ett antal kommuner.

Nedan hittar du en anmälningslänk. Den tar dig vidare till en anmälningssida där du väljer ort/område där du vill delta.

Upplägg och datum

Kickstart Digitalisering innebär att ditt företag avsätter en heldag och två halvdagar med workshops kring digitalisering och allt vad det kan innebära. Varje Kickstart utgör ett nätverk och det går därför inte att hoppa mellan nätverken.

Vi startar tre nya grupper i nordvästra Skåne under hösten:
• I Helsingborg med träffar 20/9, 4/10 och 30/10 (mer information om denna start här)
• I Ängelholm/Båstad/Höganäs med träffar 3/10, 24/10 och 7/11 (mer information om denna start här)
• I Örkelljunga/Åstorp/Klippan/Perstorp med första träff den 8/11 (mer information om denna start här)

För att få ut så mycket som möjligt av Kickstart är det bra om 2-3 personer deltar från företaget, i ledning eller motsvarande beslutsfattande position.

Dagarna är kostnadsfria och vi bjuder på frukost, lunch och fika under alla tre dagarna.

Vid frågor är du välkommen att kontakta:
Jenny Bramell, 0709-62 91 50 eller jenny.bramell@iucsyd.se

Avbryt

Lämna en kommentar