H22 är Helsingborgs stora välfärdssatsning


H22 City Expo är en internationell stadsmässa i Helsingborg sommaren 2022. Men H22 är också resan dit och den fortsatta färden in i framtiden. H22 är mängder av spännande lösningar som ska ge människorna i Helsingborg högre livskvalitet i en smartare och mer hållbar stad. Alla är välkomna att bidra.

Samhället står inför utmaningar. De offentliga intäkterna kommer att minska och fler kommer att vilja bosätta sig i attraktiva städer som Helsingborg. Vi vill samtidigt ha ökad livskvalitet och ännu bättre service. Och det här går att lösa!

Men då behöver vi andra sätt att tänka, smartare teknik och nya lösningar och tjänster. Det är det som H22 handlar om. H22 City Expo är magneten som lockar skarpa hjärnor från hela världen. Längs vägen ska vi tänka, utforska, utveckla, testa och göra.

H22 samarbetar redan med många nationella och globala partners som funderar på hur vi ska kunna bygga våra städer smartare, mer hållbara och bättre. Invånare, staden, näringslivet, föreningslivet och akademin skapar tillsammans livskvalitet ihop med de här innovatörerna.

Läs mer: h22.se

H22 summit

H22 Summit är en språngbräda för innovation och en plattform för att accelerera arbetet med att skapa smartare städer. Våra gemensamma utmaningar kan vi bara lösa lokalt – tillsammans. Följ med på ett 5-dagars öppet hus där du kan checka in för inspiration eller dröj dig kvar hela veckan för att upptäcka det allra senaste inom hållbar stadsutveckling – ledande experter, inspirerade talare, dynamiska diskussioner eller varför inte delta i ett hackathon och göra skillnad redan här och nu!

H22 summit arrangeras 2-6 November 2020. Läs mer om eventet här.

Avbryt

Lämna en kommentar