Välkommen till årets företagarfest i Höganäs

Företagarna och Höganäs kommun arrangerar Årets Företagarfest för att uppmärksamma Höganäs och Kullabygdens framgångsrika företagare. På Företagsfesten delas priser ut i kategorierna Årets Företagare, Årets Entreprenör, Årets Serviceprofil samt Årets Hallå-inspiratör. Nytt för i år är också Handelsplats Höganäs pris Höganäs Stadsstjärna.

Den 16 maj är det dags för Årets Företagarsfest, en fest för att uppmärksamma Höganäs och Kullabygdens företagare. Under kvällen utses Årets Företagare, Årets Entreprenör och Årets Serviceprofil i Höganäs. Hallå Höganäs kommer dela ut priset för årets Hallåinspiratör och nytt för i år är Handelsplats Höganäs pris till Höganäs Stadsstjärna.

Nominera

Vi vill gärna ha in dina förslag på vilket företag eller företagare som du tycker är värdig vinnare i de olika kategorierna, välkommen in med dina förslag här. Nomineringen stänger den 1 april. Därefter utser en jury bestående av medlemmar från organisationen Företagarna och näringslivsavdelningen vinnarna.

Nomineringar till Årets Hallåinspiratör skickas till tove@tidningenhalla.se

Kvällen kommer också att bjuda på mingel och buffé. Önskar man öl, vin eller alkoholfria alternativ till maten, så finns det möjlighet att köpa det.

Anmäl dig till Årets Företagarfest via simplesignup.se senast den 3 maj.

Avbryt

Lämna en kommentar