Välkommen till Food Talks

Vad händer när producenter, krögare, kostchefer, matinnovatörer och foodies träffas för att nätverka och diskutera aktuella frågor runt Måltiden? Du som upplevde succén i fjol vet. Och du som inte vet vill inte missa årets upplaga av Food Talks!

Food Talks arrangeras 25 oktober klockan 08-16.30 på Sundspärlan i Helsingborg. Då samlar vi återigen ett stort gäng härliga aktörer som på olika sätt arbetar med Måltiden för att ur olika infallsvinklar diskutera ”Framtidens hållbara måltid”. Det blir en heldag med inspirerande föreläsningar, workshops, möten, speed-meetings, utställare, nätverkande och mingel.

Moderator för dagen är Jesper Aspegren, matglad journalist och tidigare programledare för SVT-programmet Aspegren Mitt i Maten. Har du några frågor, idéer eller tankar, hör av dig till: foodtalks@foodevolution.se

Som medlem går du in helt kostnadsfritt på Food Talks. Icke medlemmar betalar 695 kronor. Ett hett tips är därför att bli medlem för 500 kronor år. Förutom fritt inträde till Food Talks får du möjlighet att ta del av våra övriga aktiviteter i tolv månader framåt.

Läs mer och anmäl dig på foodevolution.se

Avbryt

Lämna en kommentar