Aktiviteter i Kompetenshubben

Nu är Kompetenshubben i Kunskapscentrum Agardh i full gång igen om ni har missat det. Här finns schema på vad som händer och vem ni får möta:
Måndagar: 
Vill du lära dig svenska? Då träffar ni Emma, vår Studie och yrkevägledare som skriver in er på kurs i svenska (SFI). Ayat sitter också i Kompetenshubben och hjälper till med rådgivning samt språkstöd för arabisktalande.
Tisdagar:
Långöppet till kl 17:30. Har du någon gång tyckt det varit svårt att fylla i blanketter från myndigheter och liknande instanser? Trevlige Micke finns till hands och hjälper till med blankettsupport för den som behöver stöd med det.
Onsdagar:
Emma är tillbaka och hjälper er vuxna som är intresserade på att plugga vidare. Hon kan svara på frågor och även ha vägledningssamtal.
Torsdagar:
Sune är i hubben och han kan bl.a. vara ett stöd för den som vill plugga vidare. JagKan – för dig som upplever psykisk ohälsa och behöver stöd för att studera vidare.
Fredagar:
Fr.o.m. den 6 september har vi numera fredagsöppet! Då finns våra arbetsmarknadscoacher Erik och Manuel på plats varje fredag. Erik och Manuel hjälper till att knyta kontakter mellan arbetssökande och företag.
Mån-tors: Kristina finns på plats och hjälper till med info kring arbete och studier i Båstads kommun, CV support och allmänbildningsfrågor.
Varmt välkomna till Kompetenshubben måndag till fredag kl 13-15!

Inlägget Aktiviteter i Kompetenshubben dök först upp på Båstads Kommun.

Avbryt

Lämna en kommentar