Biblioteken i kommunen håller fortsatt stängt

Biblioteken i kommunen håller fortsatt stängt

Alla folkbibliotek i Båstads kommun är stängda tillsvidare med anledning av det aktuella smittläget av coronaviruset. Nedan kan du läsa mer om vad som gäller och hur du går till väga för att låna och lämna böcker.
ALLMÄNTDet går att reservera böcker till Båstads bibliotek och till Torekovs bibliotek.Vill du lämna böcker? Bokinkasten i Båstad och Torekov är öppna. Alla andra inkast är stängda.
BÅSTADHar du en reserverad bok att hämta i Båstad? Från och med den 1 december behöver du inte längre kontakta oss innan du kommer. Du lånar själv dina reserverade böcker i Hubben vid biblioteket, till vänster om trappan. Låneautomaten finns på plats så att du kan låna och lämna böcker.
OBS! Max 1 person i låneutrymmet. Du kan hämta böcker helgfria vardagar kl. 10-16, samt på måndagar kl. 10-18.
Hämtkasse i BåstadVill du att vi plockar ihop en kasse böcker till dig? Om du vill ha en hämtkasse med max 5 böcker så ring eller maila biblioteket. Telefon 0431-77088, mailadress: bastad.bibliotek@bastad.se
Hämtkassarna står innanför dörren i Hubben. Du kommer åt kassarna helgfria vardagar kl. 10-16, samt på måndagar kl. 10-18. Böckerna i hämtkassen är utlånade och klara.
TOREKOVHar du en reserverad bok att hämta i Torekov? I Torekov går det endast att hämta aviserade böcker på torsdagar kl. 15-17.

Inlägget Biblioteken i kommunen håller fortsatt stängt dök först upp på Båstads kommun.

Avbryt

Lämna en kommentar