Bli trygg och säker med din mobil

För att få allt fler kommuninvånare att lära sig att använda sin mobil i vardagen arrangerar Båstads kommun, tillsammans med Swedbank, föreläsningar om hur man använder sin mobil på ett tryggt och säkert sätt.
Idag kan man mer eller mindre sköta hela sitt liv genom mobilen. I takt med att samhället blir allt mer digitalt blir det också allt mer betydelsefullt att följa med den digitala utvecklingen.
Under två tillfällen i november och i december arrangerar Båstads kommun föreläsningar fullt med tips och råd om hur mobilen kan vara ett bra redskap för att underlätta vardagen.
– Vi går igenom hur man gör bankärenden, visar hur man laddar ner appar och hur man navigerar på hemsidor via mobilen, säger Nike Sandberg, integrationsstrateg på arbetsmarknadsenheten.
För att nå ut till fler invånare runt om i kommunen kommer det arrangeras fler föreläsningar framöver.
– Vi börjar med två träffar i Förslöv och Båstad. Tanken är att vi även kommer att ha föreläsningar i Västra Karup och Östra Karup nästa år, säger Nike Sandberg.
Föreläsningarna är en aktivitet kopplat till det Digidelcenter som finns i Kompetenshubben i Båstad. Digidelcentret är en satsning för att öka den digitala delaktigheten hos kommuninvånarna.
Om du är intresserad av att delta och vill få mer information om föreläsningarna, kontakta kompetenshubben@bastad.se
 
Datum:        25 november klockan 16.00 – 18.00 i Bygdegården i Förslöv.
                      9 december klockan 16.00 – 18.00 på biblioteket i Båstad.
Anmälan:    Kompetenshubben@bastad.se

Inlägget Bli trygg och säker med din mobil dök först upp på Båstads Kommun.

Avbryt

Lämna en kommentar