De får mottaga årets Ungdomsledarpris och Nolatopris

De får mottaga årets Ungdomsledarpris och Nolatopris

Varje år delas priserna Ungdomsledarpriset och Nolatopriset ut i Båstads kommun till framstående ungdomsledare samt för bästa idrottsprestation. Det är nu klart att årets Ungdomsledarpris går till Niklas Ivarsson från Båstad Taekwondo Tang-Shou och Mahmoud Ali från Båstads GIF, och årets Nolatopris till fotbollsspelaren Arvid Ekvall som började karriären i Västra Karups IF.
Ungdomsledarpriset är ett pris som delas ut till ungdomsledare i Båstads kommun som lagt ner ett mångårigt och framgångsrikt arbete för att främja barn och ungdomars utveckling. Priset består av ett stipendium på 10 000 kronor per pristagare.
Årets pristagare av Ungdomsledarpriset är Niklas Ivarsson från Båstad Taekwondo Tang-Shou och Mahmoud Ali från Båstads GIF som får priset med beskrivningarna och motiveringarna:
Niklas Ivarsson – Niklas startade sin träning 1998. För att sedan bilda familj återvände han till Båstad. Att träna med sina barn och gemensamt utvecklas har varit Niklas ledstjärna. Niklas tog ansvaret för en barngrupp där även en av hans söner är hjälptränare. Idag tränar far och son gemensamt. Niklas är väldigt uppskattad av föräldrarna.
Mahmoud Ali – Mahmoud är en ideell barn- och ungdomstränare i Båstads GIF. Med sitt tålmodiga, mjuka och harmoniska sätt att vara, är Mahmoud en väldigt omtyckt ledare i föreningen, både av aktiva, föräldrar och tränarkollegor. Mahmoud brinner för föreningens fotbollsverksamhet och att integrera nyinflyttade/nyanlända till Båstad i föreningslivet. Behöver Båstads GIF ideella krafter ställer Mahmoud alltid upp.
Nolatopriset är ett pris med andemeningen att uppmuntra och premiera ungdomar, som har sina rötter i kommunen, till bra idrottsprestationer. Priset består av ett stipendium på 10 000 kronor. Årets Nolatopris tilldelas Arvid Ekvall med beskrivningen och motiveringen:
Arvid Ekvall – Arvid började spela fotboll i Västra Karups IF när han var 4 år. Idag spelar han i Halmstad BK i deras P15-lag. Arvid tränar 4-5 gånger per vecka, är mycket träningsvillig, ivrig att lära sig mer och har en ambition att spela högt upp i seriesystemen. Varje morgon när Arvid går till skolbussen har han fotbollen med sig och trixar hela vägen till bussen, samma procedur upprepas när han går av bussen och går hem.
Årets Ungdomsledarpris och Nolatopris delas ut i samband med den årliga Näringslivsfesten i oktober.

Inlägget De får mottaga årets Ungdomsledarpris och Nolatopris dök först upp på Båstads kommun.

Avbryt

Lämna en kommentar