Digital jobbmässa hålls i mars

Digital jobbmässa hålls i mars

I mars krokar Båstads kommun arm med bland annat Ängelholms och Höganäs kommuner för att skapa regionens första digitala jobbmässa.
Den 4 mars anordnas en digital jobbmässa i ett samarbete mellan Båstads kommun, Båstad Turism & Näringsliv, Höganäs kommun, Ängelholms kommun, Ängelholms Näringsliv, Rögle BK och Grönvit hållbarhet, med stöd av Europeiska Socialfonden.
– Vi arbetar kontinuerligt för att stötta kompetensförsörjningen här på Bjäre och genom en digital jobbmässa ger vi arbetsgivare och arbetssökande en möjlighet att mötas även i dessa pandemitider, säger Erik Jansson från arbetsmarknadsenheten på Båstads kommun och fortsätter:
– Vi har lyssnat på våra företag som säger att de har behov av rekrytering även i dessa tider och att då kunna skapa en mässa, i samverkan med övriga arrangörer, som bygger på digitalisering och samtidigt skapar ökad tillgänglighet är spännande.
Cirka 50 arbetsgivare kommer ha möjligheten att medverka på mässan, och för besökaren kommer det finnas möjlighet att hitta lediga jobb och ställa frågor direkt till företagen i deras chatt. Mässan kommer även erbjuda olika webbinarier, som bland annat handlar om hur man bäst tar sig in på arbetsmarknaden.
Mässan är kostnadsfri för både besökare och utställare och arrangeras den 4 mars 14.00-17.00. Som besökare behöver man endast tillgång till dator, läsplatta eller smartphone med uppkoppling.
Inför mässan den 4 mars kommer mer information att publiceras på kommunens webbplats om hur man som besökare når den digitala mässan.
 
Är du företagare och vill veta mer om mässan? Kontakta Erik Jansson på arbetsmarknadsenheten, 0431-774 83.
Information om mässan kommer också att publiceras löpande framöver på arbetsmarknadsenheten i Båstads kommuns Facebook-sida: Se mer på arbetsmarknadsenhetens Facebook-sida här

Inlägget Digital jobbmässa hålls i mars dök först upp på Båstads kommun.

Avbryt

Lämna en kommentar