En aktiv och rolig sportlovsvecka väntar

En aktiv och rolig sportlovsvecka väntar

Under sportlovsveckan, vecka 8, finns det massor med roliga aktiviteter att göra för barn och unga. Aktiviteterna är gratis och riktar sig till dem mellan 6 och 15 år.
En rolig och aktiv vecka utlovas när Båstads kommun tillsammans med organisationer och föreningar i kommunen tagit fram ett sportlovsprogram fullt med gratisaktiviteter. Ta chansen och prova på lufgevärsskytte, bågskytte, längdskidåkning, ridning, fiske, padel, dans, budo, vinterpyssel eller gå på en filmvisning.
Hela familjen kan ta sig an utmaningen ”Den stora sportlovsjakten” som går ut på att hitta stolpar på olika ställen runt om i Båstad med omnejd. På varje stolpe finns en ledtråd till nästa stolpe. Den första ledtråden hittar du här: ”Vart är vi på väg, är en bra fråga….om man vill vara på rätt spår. För att mot nästa ledtråd tåga…”
Aktiviteter anordnas även på fritidsgårdarna Musteriet och Ungdomens hus under hela veckan.
Båstads kommun och alla lovarrangerade föreningar följer händelseutvecklingen av coronaviruset och anpassar aktiviteterna utifrån Folkhälsomyndighetens rekommendationer och restriktioner. Alla lovaktiviteter ska genomföras på ett tryggt och säkert sätt. Men läget kan snabbt förändras och därför kan information i programmet också förändras.
Vi ber dig som deltagare att följa de rekommendationer som råder. Delta bara i aktiviteter om du är frisk.
För mer information, kontakta Båstads kommun: 0431-770 64, 776 34 eller mia.lundstrom@bastad.se
Vi hoppas ni får ett roligt och säkert sportlov!
Läs mer: Ta del av sportlovsprogrammet.

Inlägget En aktiv och rolig sportlovsvecka väntar dök först upp på Båstads kommun.

Avbryt

Lämna en kommentar