Företagare – det finns stöd att få

Företagare – det finns stöd att få

Till följd av höga energipriser, höjda räntor och allmän inflation kan läget bli ansträngt för dig som företagare. För att minska de ekonomiska konsekvenserna för näringslivet finns stöd och rådgivning att få – både nationellt, regionalt och lokalt.
För att hjälpa skånska företag genom krisen utökar Region Skåne, Energikontoret Skåne och Almi Skåne sitt stöd denna vinter. All information finns samlad på en webbsida – Företagsakuten.
Företagsakuten
Affärsutvecklingscheckar
Region Skåne har i uppdrag att skapa förutsättningar för ett konkurrenskraftigt näringsliv i Skåne. Till sin hjälp har de olika affärsutvecklingscheckar som i förlängning ska göra det möjligt för företagen att nyanställa.
Checkarna finns inom följande områden:

Hållbarhet
Internationalisering
Digitalisering
Kompetens

Läs om affärsutvecklingscheckarna på webbplatsen för Utveckling Skåne.
 
Frukostträff på Bjäre Kraft
Båstad Turism och Näringsliv arrangerar olika träffar med jämna mellanrum. Vid nästa frukostträff kommer de att berätta mer om de stöd som finns att få. Svenskt Näringsliv, Energikontoret Syd och Energi- och klimatrådgivarna kommer att finnas på plats. Träffen är öppen för alla.
När: 3 mars klockan 8-9.30Var: Bjäre Kraft i FörslövKostnad: Kostnadsfritt för medlemmar i Båstad Turism & Näringsliv, 200 kronor för icke medlemmar
Anmäl dig på Båstad Turism & Näringslivs webbplats

Inlägget Företagare – det finns stöd att få dök först upp på Båstads kommun.

Avbryt

Lämna en kommentar