Gunilla Lundberg blev månadens person

Under onsdagens kommunfullmäktigesammanträde den 23 oktober utnämndes Gunilla Lundberg till månadens person med nomineringen: Gunilla Lundberg har under en lång tid och med ett stort engagemang hjälpt och stöttat utsatta människor i vårt samhälle. Med nyfikenhet och människokärlek har hon varit ett stöd för många nyanlända och svenskar i vår kommun. Gunilla har bland annat varit engagerad i Röda Korset och som volontär för Språkcafét. Dessutom leder Gunilla arbetet i Båstad/Bjäres Konstförening sedan några år tillbaka.
Utmärkelsen månadens person syftar till att uppmärksamma medborgare eller ideella organisationer som har betydelse för oss som bor och verkar i Båstads kommun, personer eller organisationer som gör goda insatser för många eller är förebilder i vårt samhälle.
Insatserna kan spänna över breda områden såsom sociala, kultur, idrott, utbildning eller föreningsliv rent allmänt. Det kan vara personer som verkar inom idrotts- och kulturföreningar, en medmänniska, någon som hälsar på gamla eller av andra orsaker får vårt samhälle levande eller en förening att fungera.
Vet du någon som passar in på beskrivningen? Skicka in din nominering här.
Tänk på att du måste vara folkbokförd i Båstads kommun för att få nominera.

Inlägget Gunilla Lundberg blev månadens person dök först upp på Båstads Kommun.

Avbryt

Lämna en kommentar