Håll Båstads kommun rent i vår!

Varje vår deltar Båstads kommun i Vi Håller Rent- Håll Sverige Rents aktion mot nedskräpning. Runt om i landet plockar förskolor, skolor, föreningar, företag och privatpersoner skräp – både för att göra sin närmiljö lite finare och för att visa att nedskräpning inte är okej. 2018 deltog 676 366 hjältar runt om i landet!
Från 6 februari är anmälningen öppen till Vi Håller Rent! Anmäl er på HSR:s webbplats. Alla anmälda förskolor, skolor och barn- och ungdomsföreningar får kostnadsfritt Håll Sverige Rent skräpplockarmaterial bestående av sopsäckar, soppåsar och digitalt pedagogiskt material. I Båstads kommun kommer vi distribuera materialet vecka 17. Anmälda deltagare hämtar skräpplockarmaterial på Kundcenter i kommunhuset.
Skolor och förskolor kan boka hämtning av det skräp ni samlar in, bokning görs minst 2 dagar i förväg via mail till marie.eriksson@bastad.se. Deltagande privatpersoner och föreningar, tar själva hand om det skräp som samlats in. Sortera och återvinn gärna förpackningar av papper, glas, metall och plast och åk eventuellt till Återvinningscentralen om möjlighet finns.
Vid frågor om Vi Håller Rent, kontakta Marie Eriksson, marie.eriksson@bastad.se
Var med du också i kampen mot skräpet!

Inlägget Håll Båstads kommun rent i vår! dök först upp på Båstads Kommun.

Avbryt

Lämna en kommentar