Hälsning från Hasse Andersson

Hälsning från Hasse Andersson

Bjärebon och artisten Hasse Andersson skickar en videohälsning till alla i Båstads kommun.
”Det är oroliga och ovanliga tider just nu och det är viktigt att du är rädd om dig själv och andra. Är du som jag 70+ vill jag att du tar hand om dig själv och lyssnar på de råd som ges. Gå inte och handla, undvik folksamlingar och se till att hålla avstånd.” Så inleder Hasse Andersson sin hälsning.

I hälsningen uppmanar Hasse Andersson alla som behöver hjälp att ta kontakt med kommunens volontärverksamhet. Här hittar du mer information om volontärverksamheten
Mer information om coronakrisen hittar du här: bastad.se/coronavirus

Texten i sin helhet:
Det är oroliga och ovanliga tider just nu och det är viktigt att du är rädd om dig själv och andra. Är du som jag 70+ vill jag att du tar hand om dig själv och lyssnar på de råd som ges. Gå inte och handla, undvik folksamlingar och se till att hålla avstånd.
Om du behöver hjälp kan du använda dig av kommunens volontärverksamhet. Du kan ringa kommunen eller anmäla vad du behöver hjälp med på deras hemsida. Du som är yngre och frisk kan också göra en viktig insats genom att själv bli volontär. För det är ju så vi gör på Bjäre – vi hjälps åt!
Vi som är 70+ måste vara rädda om oss både för vår egen och andras skull. Genom att undvika smitta kan den vårdplatsen användas av någon annan.
Vi har tur vi som bor här på Bjäre. Vi har en vacker natur. Vi kan ta en promenad, uppleva våren och ringa en vän som du inte har pratat med på länge. Läs en bra bok eller sätt några frön och se dem växa.
Vi är många som längtar efter att allt ska bli som vanligt igen. Men än är vi inte där. Så håll ut! Fortsätt att undvika sociala kontakter, ring och prata med nära och kära, tvätta händerna.
Ta det på allvar och ta ditt ansvar! Det för din skull och för dina anhörigas skull!
Ha det bra! Så ses vi förhoppningsvis snart på riktigt!
Var rädda om er!
Hasse Andersson, sångare, låtskrivare och Bjärebo.

Inlägget Hälsning från Hasse Andersson dök först upp på Båstads kommun.

Avbryt

Lämna en kommentar