Information om coronavirus – snart i din brevlåda

Information om coronavirus – snart i din brevlåda

Till midsommar skickar kommunen ut en broschyr med samhällsviktig coronainformation till samtliga brevlådor i Båstads kommun. Förutom Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer innehåller broschyren också lokal information.
Sommaren är här och med det sol, bad och andra aktiviteter och upplevelser i vår kommun. Trots det får vi inte glömma bort den märkliga tid vi lever i med pågående coronapandemi. Därför är det bra att bli påmind om att respektera de rådande restriktionerna och följa myndigheter och andra aktörers råd för att begränsa spridningen av coronaviruset.
– I broschyren har vi samlat information om allt från källkritiskt tänkande till information om kommunens volontärverksamhet och viktiga kontaktuppgifter till ansvariga myndigheter och andra aktörer. Broschyren kommer att nå både hushåll och fritidshushåll i hela kommunen, säger Jessica Krantz, kommunikationschef på Båstads kommun.
Vi har alla ett personligt ansvar att begränsa smittspridningen av coronaviruset. Tänk på att hålla avstånd såväl ute som inne, undvik trängsel och stanna hemma om du känner dig sjuk. Ska du ut och äta och ser att det är fullt? Kom tillbaka vid ett annat tillfälle eller välj ett annat favoritställe.  
– Broschyren är en del av den kommunikationsinsats som görs för att nå ut med viktig information om covid-19. Förutom direktutskicket kommer vi också skylta upp på olika sätt i gaturummet och vi kommer att annonsera både i tidningar och digitalt. Vi kommer fortsätta höras i lokalradion och även publicera viktig information på vår samlingssida bastad.se/coronavirus, samt dela information på kommunens Facebooksida, säger Jessica Krantz.
Extra broschyrer finns tillgängliga i kundcenter på kommunhuset i Båstad samt hos Båstad Turism och Näringsliv. En digital version av broschyren kommer också att finnas på bastad.se/coronavirus
Vi önskar alla en härlig sommar – var rädd om dig och andra!

Inlägget Information om coronavirus – snart i din brevlåda dök först upp på Båstads kommun.

Avbryt

Lämna en kommentar