Invånarna har tyckt till om kommunen

Under hösten har 1200 invånare fått chansen att tycka till om Båstads kommun och dess verksamheter i SCB:s medborgarundersökning.
Efter att årets medborgarundersökning avslutades måndagen den 11 november är nu svarsfrekvenserna klara. Av 1200 tillfrågade deltog 566 invånare i medborgarundersökning, vilket är ett något lägre resultat än förra året då Båstads kommun hade högst svarsfrekvens i hela landet. Den genomsnittliga svarsfrekvensen för samtliga deltagande kommuner blev 41%. Det är samma nivå som 2018 års undersökning, och en procentenhet högre än 2017.
Syftet med undersökningen är att medborgarna har fått ge sina synpunkter och åsikter gällande vilka verksamheter och områden i kommunen som är viktigast för dem.
Genom att vara med i undersökningen har ni hjälpt till att beskriva hur ni ser på kommunen och på så sätt visat vad man ska satsa på i framtiden. Tack för er medverkan!
Statistiken publiceras på sidan för SCB:s medborgarundersökningar och i SCB:s statistikdatabas i mitten av december 2019.

Inlägget Invånarna har tyckt till om kommunen dök först upp på Båstads Kommun.

Avbryt

Lämna en kommentar