Janne Andersson på besök i Båstads kommun

Under fredagen gästade förbundskaptenen i fotboll Janne Andersson Stöd och omsorg inom Båstads kommun. Det blev ett par härliga timmar med fotboll, autografer och många foton.

Besöket hade arrangerats av Åsa Teveldal som förutom att hon är avdelningschef inom Stöd och omsorg också är syster till Janne Andersson. Han skojade om att hans lillasyster hade tvingat honom att komma till Båstad.– Jag behövde inte tvinga honom. Han gillar detta. Han har en generös personlighet, sa hon.
Åsa Teveldal berättade att idén till evenemanget kom till eftersom hon vet att flera av vård- och omsorgstagarna gillar fotboll och för att hon och hennes kollegor ville bjuda på en upplevelse. Evenemanget hade sponsrats av flera lokala näringsidkare med bland annat fotbollskläder och korv med bröd. Janne Andersson hade med sig foton på landslaget som han signerade.
Träffen inleddes med att kommunstyrelsens ordförande Johan Olsson Swanstein (M) hälsade välkommen. Därefter berättade Janne Andersson om landslaget och svarade på frågor om allt från Zlatan till Jimmy Durmaz och lillasyster Åsa. Janne Andersson berättade att landslaget var i Båstad och laddade upp inför VM i Ryssland förra sommaren. Därför, sa han, väckte det många fina minnen att vara tillbaka här nu.
Han berättade också om vad jobbet som förbundskapten innebär och att han tycker att det är fantastiskt att Sverige, som är ett ganska litet land, kan vara så bra på både herr- och damfotboll. Janne Andersson framhöll att fotboll, som är världens största sport, är särskilt bra eftersom den spelas överallt och alla kan vara med.– Jag brukar säga att jag har inte bara Sveriges utan världens finaste jobb som förbundskapten för det svenska landslaget, sa han.
Därefter blev det fotbollsspel och korvgrillning. Alla som ville fick möjlighet att slå en straff mot förbundskaptenen som agerade målvakt. Många ville också ta foton med Janne Andersson och att han skulle signera deras tröjor och bollar. Det fanns det tid till och det fanns även tid för fotbollsprat och en och annan kram.

Janne Andersson, Åsa Teveldal och Johan Olsson Swanstein.

Inlägget Janne Andersson på besök i Båstads kommun dök först upp på Båstads Kommun.

Avbryt

Lämna en kommentar