Johan Olsson Swanstein diskuterade pandemins påverkan med kronprinsessparet

Johan Olsson Swanstein diskuterade pandemins påverkan med kronprinsessparet

På tisdagen träffade kommunstyrelsens ordförande Johan Olsson Swanstein kronprinsessan Victoria och prins Daniel via ett digitalt videomöte. Samtalet handlade om pandemins påverkan i Båstads kommun.
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel ringer just nu runt till ett stort antal av landets kommunstyrelseordförande för att informera sig om pandemiläget i olika kommuner. På tisdagsförmiddagen blev kommunstyrelsens ordförande Johan Olsson Swanstein uppringd av kronprinsessparet. De hade bjudit in till ett videomöte för att få veta mer om Båstads kommuns utmaningar och insatser under året som gått.
– Det var ett trevligt samtal. Vi pratade om vad vi varit med om året som varit, om den allmänna oron vi alla känner och om de utmaningar Båstads kommun stått inför under året som gått, säger Johan Olsson Swanstein.
Johan Olsson Swanstein beskriver det som ett personligt samtal med ett kronprinsesspar som var nyfikna och visade intresse för Båstad.
– Kronprinsessparet är väldigt engagerade i sitt arbete och ställde många frågor om Båstad och kommunens utveckling. Vi pratade även om när de besökte Norrvikens trädgårdar 2019. Det var ett samtal som andades värme och som avslutades med att jag hälsade de åter välkomna till Båstad.

Johan Olsson Swanstein tillsammans med kronprinsessparet. Foto: Båstads kommun

Inlägget Johan Olsson Swanstein diskuterade pandemins påverkan med kronprinsessparet dök först upp på Båstads kommun.

Avbryt

Lämna en kommentar