Jonas Lundqvist blir ny ekonomichef i Båstads kommun

Jonas Lundqvist blir ny ekonomichef i Båstads kommun

Rekryteringen av ny ekonomichef är klart och den 9 maj börjar Jonas Lundqvist som ny ekonomichef i Båstads kommun. Jonas har mångårig erfarenhet av kommunalt ekonomiarbete.
– Vi är verkligen glada över att ha lyckats knyta Jonas till oss. Vår bedömning är att Jonas har den erfarenhet och den kompetens vi behöver och jag ser mycket fram emot att jobba tillsammans med honom. Jonas kommer att ha en viktig roll i vårt fortsatta arbete med att upprätthålla och utveckla ekonomin i vår fantastiska kommun, säger Charlotte Rosenlund Sjövall, kommundirektör.
Jonas har arbetat med kommunal ekonomi sedan han tog examen på Halmstad högskola 2002. Han började sin karriär i Örkelljunga kommun som ekonom och controller.  Därefter gick han vidare till Landskrona stad där han har haft flera olika roller de senaste 15 åren. Där har han bland annat arbetat som redovisningschef, ekonomichef och nu senast som finanscontroller. Och nu ska han axla rollen som ekonomichef i Båstads kommun.
– Jag är både glad och stolt över att jag har blivit erbjuden tjänsten som ekonomichef i Båstads kommun. Nu ser jag fram emot att arbeta för att kommuninvånarna ska få ut så mycket som möjligt av varje skattekrona. Fokus inledningsvis kommer att ligga på att lära känna kommunen, ta reda på kommunens starka sidor och inte minst vilka delar vi tillsammans behöver utveckla, säger Jonas Lundqvist.

Inlägget Jonas Lundqvist blir ny ekonomichef i Båstads kommun dök först upp på Båstads kommun.

Avbryt

Lämna en kommentar