Julhälsning från Thomas Andersson och Johan Olsson Swanstein

Julhälsning från Thomas Andersson och Johan Olsson Swanstein

Jul och nyår är nu runt hörnet och vi lämnar alldeles snart år 2021 bakom oss för att gå in i 2022. Nedan kan ni ta del av en hälsning från kommunfullmäktiges ordförande Thomas Andersson och kommunstyrelsens ordförande Johan Olsson Swanstein där de önskar god jul och gott nytt år:

Varmt tack och en riktigt God Jul till er alla i Båstads kommun!
Med denna hälsning vill vi tacka medarbetare och förtroendevalda i Båstads kommun för ett mycket inspirerande samarbete under det gångna året. Vi vill också rikta ett tack till alla företagare, eldsjälar i kultur- och föreningslivet, och alla trevliga medborgare som vi har haft glädjen att lära känna.
För många av oss är julen en period av vila och förströelser, inte minst tillsammans med familjen. Hör man inte av sig till sina anhöriga vid någon annan tid på året gör man det till jul. Och tänk även på de som ni vet inte har så stor bekantskapskrets utan riskerar att bli ensam i jul. Slå en signal både till era vänner, släktingar och även till de som ni vet inte har så stor umgängeskrets.
Tyvärr är inte pandemin över så vi får hela tiden tänka på att hålla avstånd när vi möts, inte vara i alltför stora folksamlingar där trängsel kan uppstå. Träffas gärna utomhus, kanske för en promenad tillsammans. Och visa hänsyn till varandra både i tanke och handling.
Det är vår innerliga förhoppning att ni alla ska få en skön jul och nyårshelg!
GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR
Thomas Andersson, kommunfullmäktiges ordförande
Johan Olsson Swanstein, kommunstyrelsens ordförande

Thomas Andersson och Johan Olsson Swanstein.

Inlägget Julhälsning från Thomas Andersson och Johan Olsson Swanstein dök först upp på Båstads kommun.

Avbryt

Lämna en kommentar