Julhälsning från Thomas Andersson och Johan Olsson Swanstein

Julhälsning från Thomas Andersson och Johan Olsson Swanstein

Jul och nyår närmar sig och vi går snart in i det nya året 2021. Thomas Andersson (L), kommunfullmäktiges ordförande, och Johan Olsson Swanstein (M), kommunstyrelsens ordförande, önskar er alla en god jul och ett gott nytt år i en gemensam hälsning. Se julhälsningen i videon nedan.

Ta del av manus till julhälsningen här
En julhälsning från Thomas Andersson (L), kommunfullmäktiges ordförande, Johan Olsson Swanstein (M), kommunstyrelsens ordförande.
Det har varit ett omtumlande år för oss alla och julen blir inte som vanligt i år. Några stora släktkalas kan det inte bli tal om utan vi måste finna nya former och annorlunda former för att fira jul med de allra närmaste. Och några av oss får kanske fira jul ensamma.
Det som är viktigt att tänka på är att vi stöttar varandra i dessa tider. Skicka en hälsning eller ring ett telefonsamtal. En sådan omtanke värmer och gör livet lite lättare.
Det har sannerligen inte varit ett vanligt år. För ungefär ett år sedan var det ingen som överhuvudtaget tänkte på covid-19, isoleringar och pandemier. Nu gör vi det egentligen alla på våra olika sätt.
En del har varit tvungna att vara isolerade, andra har blivit tvungna att ändra sitt arbetssätt och för vissa också sitt privatliv. Och egentligen gäller ju det för oss alla. Alla har vi ändrat stora delar av vårt liv.
Vi skulle också vilja passa på just nu att framföra ett stort tack till den personal vi har i kommunen som varje dag har stått i frontlinjen och mött frågor och oro, och också fått vara med om att ändra om sin verksamhet.
Alla har bidragit, alla har gjort det här på ett sådant sätt att det faktiskt ändå, trots allt har blivit en rätt så hanterbar situation.
Det har varit tungt och det är fortsatt tungt. Vi hoppas verkligen nu när julen kommer att många får lov att vila och ta igen sig, om än precis som Thomas sa på ett lite annorlunda sätt.
Det blir inte som det har varit innan, men det kan bli bra ändå. Vår förhoppning är att just den här vilan också innebär att vi orkar med att ta oss an ett nytt år 2021.
Ja, med dessa ord så får vi önska: En god jul och ett gott nytt år!

Inlägget Julhälsning från Thomas Andersson och Johan Olsson Swanstein dök först upp på Båstads kommun.

Avbryt

Lämna en kommentar