Kommunen bjuder in till föreläsning om sexualbrott på nätet

Kommunen bjuder in till föreläsning om sexualbrott på nätet

Onsdagen den 26 april bjuder kommunen in till en föreläsning med Caroline Engvall, författare och journalist specialiserad på sexualbrott mot barn på nätet: Så kan vi se, fråga och hjälpa elever som utsätts för sexualbrott på nätet.
Caroline Engvall är författare, journalist och föreläsare specialiserad på sexualbrott mot barn på nätet som har skrivit flera böcker om barn i svensk sexhandel: 14 år till salu, Skamfläck, Skuggbarn, Virtuell våldtäkt och deckarna Ärren vi bär, Judasvaggan, Dockleken, Kyrkan, Välgöraren, Blodskam och Sorgebarn. Caroline är aktuell med boken Fällan – en reportagebok om nätsexbrott mot barn i Sverige.
Caroline är också författare till succébarnboksserien Nollan och nätet (läsålder 7-10 år) och Nollan och nätet JUNIOR (ålder 3-6 år). Caroline driver dessutom flera projekt som hjälper barn som utsätts för brott på nätet, bland annat genom utbildningsmaterial, hjälpsajter, poddar och tv-dokumentärer samt utbildningssatsningen Safe Selfie Academy.
Onsdagen den 26 april föreläser hon på biblioteket i Båstad. Föreläsningen är gratis men du behöver boka en plats genom att anmäla dig. 
Det finns 130 platser i lokalen. Så länge länken leder dig till ett anmälningsformulär finns det platser kvar.
När: Onsdagen den 26 april kl. 18.00
Var: Agardhssalen, biblioteket i Båstad
Anmäl dig till föreläsningen

Inlägget Kommunen bjuder in till föreläsning om sexualbrott på nätet dök först upp på Båstads kommun.

Avbryt

Lämna en kommentar