Lämna din julhälsning till tomten

Lämna din julhälsning till tomten

I år har Båstads kommun fått ett särskilt uppdrag. Ett uppdrag vi är väldigt stolta och glada över. Utanför kommunhuset i Båstad har vi fått äran att sätta upp en brevlåda åt självaste jultomten. I den kan alla barn i kommunen lämna sin julhälsning till tomten.
2020 är ett annorlunda år. Mycket av det som vi är vana vid att göra, som att gå på kalas, eller träffa mormor och morfar eller farmor och farfar, har i många fall inte blivit som vi tänkt. Även julen blir inte riktigt som vanligt i år. Det har varit ett jobbigt år på många sätt och även jultomten tycker det är tråkigt att han inte kan besöka oss som vanligt på alla marknader inför jul.
För ett par veckor sedan fick Båstads kommun därför ett alldeles speciellt brev från jultomten med ett önskemål om att sätta upp en tomtebrevlåda utanför kommunhuset. I den kan alla barn i kommunen lämna sin julhälsning till tomten.
Tomten hälsar att inga frimärken behövs utan brevlådan kommer att tömmas av tomtens nissar som ser till att alla hälsningar kommer fram.
Tomtebrevlådan finns kvar fram till helgen före julafton. Passa på att lämna ditt brev innan dess. Vem vet, kanske får du en skymt av självaste jultomten eller någon av hans nissar…

Inlägget Lämna din julhälsning till tomten dök först upp på Båstads kommun.

Avbryt

Lämna en kommentar