Lokala näringslivet skänker skyddsutrustning

Lokala näringslivet skänker skyddsutrustning

I slutet på förra veckan fick Båstads kommun återigen glädjande samtal från det lokala näringslivet då NP Nilsson hjälpte till att anskaffa 18 stycken ansiktsvisir samt när Ernst Textil skänkte 3000 skyddsrockar.
Sandra Sturk, medicinskt ansvarig sjuksköterska på Båstads kommun, var den som hämtade skyddsutrustningen till kommunens Vård och omsorg.
– Det kan inte nog understrykas vilken stor skillnad lokala näringsidkare – genom insatser som dessa – gör för vården och omsorgen av de personer i Båstads kommun som vi alla arbetar för att hålla långt, långt ifrån coronaviruset.
Alla kommuner gör just nu allt de kan för att skaffa skyddsutrustning till medarbetare inom vård och omsorg – Båstad är inget undantag. Skyddsutrustning så som munskydd/andningsmask, skyddsrockar, handsprit och ansiktsvisir är otroligt viktiga komponenter för att skydda såväl vård- och omsorgstagare som medarbetare i den rådande situationen. Kan ni bidra? Hör gärna av er till bastadskommun@bastad.se eller ring 0431-77000.
#bjärehjälpsåt

Sandra Sturk tar emot ansiktsvisir från Kenneth Roesberg på NP Nilsson.

Manne Dahlberg på Ernst Textil skänkte 3000 skyddsrockar.

Sandra Sturk, medicinskt ansvarig sjuksköterska, fick bilen full med skyddsutrustning.

Inlägget Lokala näringslivet skänker skyddsutrustning dök först upp på Båstads kommun.

Avbryt

Lämna en kommentar