Lokalt företagsklimat undersöks i årlig enkät

Lokalt företagsklimat undersöks i årlig enkät

I förra veckan skickade Svenskt Näringsliv ut sin årliga enkät med frågor om det lokala företagsklimatet till företagare runt om i landet. Genom enkäten kan företag i Båstads kommun göra sin röst hörd om hur det är att driva sin verksamhet i kommunen.
I Svenskt Näringslivs årliga enkätundersökning får företag i landets kommuner svara på frågor om hur de upplever företagsklimatet i den kommun som de är verksamma i. Resultaten blir sedan en bas till en årlig kommunranking som presenteras till hösten. Svaren ger också kommunerna ett underlag i arbetet med det lokala företagandet.
De företag som har fått enkäten i Båstads kommun kan genom att svara på den göra sin röst hörd och bidra till förbättringar i kommunen.
– Enkäten från Svenskt Näringsliv syftar till att mäta näringslivsklimatet i kommunen. Om du är en av dem som fått enkäten – fyll gärna i den. Enkäten är viktig för att vi ska kunna göra Båstad ännu mer attraktivt för att starta, utveckla och driva företag. Jag hoppas att så många som möjligt besvarar den så att Svenskt Näringsliv får ett bra underlag. Resultaten presenteras i maj och blir sedan en del av det underlag vi använder för att se hur vi kan justera verksamheter så att de bättre motsvarar invånarnas och företagens behov, förklarar Pathricia Hansson, företagslots i Båstads kommun.

Inlägget Lokalt företagsklimat undersöks i årlig enkät dök först upp på Båstads kommun.

Avbryt

Lämna en kommentar