Möjlighet att driva och utveckla verksamhet intill Malenbadet

Möjlighet att driva och utveckla verksamhet intill Malenbadet

Just nu söker Båstads kommun intressenter till att driva och utveckla verksamheter som ligger intill Malenbadet i Båstad. Det gäller restaurangen/caféet vid Malenbadet och Malens minigolfbana.
Restaurangen/caféet ligger vid Strandpromenaden i Båstad och är en lokal som har uteservering både mot Malenbadet och mot Strandpromenaden samt även en servering inomhus. Högsäsongen är framför allt sommaren då både många lokala besökare och turister rör sig i området.
Malens minigolfbana ligger vid havet mellan parkeringen och Malenskogen bredvid Malenbadet. Ytan är cirka 2000 kvadratmeter och på anläggningen finns det 18 hål. Till anläggningen hör även en kiosk och en biljettbod.
Intresseanmälan till att driva antingen restaurangen/caféet eller Malens minigolfbana ska vara inskickad till Båstads kommun senast fredagen den 13 november.
Du som är intresserad av mer information eller bokning av visning kan kontakta fastighets- och fritidschef Hans Paganus på telefonnummer 0431 – 772 14 eller via mejl på hans.paganus@bastad.se.

Inlägget Möjlighet att driva och utveckla verksamhet intill Malenbadet dök först upp på Båstads kommun.

Avbryt

Lämna en kommentar