Nominera till Integrationspriset

Nominera till Integrationspriset

Nu har nomineringsperioden startat för Båstads kommuns Integrationspris 2019! Priset syftar till att uppmärksamma goda krafter som arbetar för inkludering i Båstads kommun. Nu har du möjlighet att nominera den eller de som du tycker förtjänar att uppmärksammas för sina insatser på området.
Inkludering eller integration är en fråga som rör hela samhället då det handlar om viktiga frågor, som rör alla. Det handlar om hur varje individ får möjlighet att utveckla sin egen förmåga och kapacitet, hur ett helt samhälle håller ihop långsiktigt, hur resurser används på bästa sätt och hur delaktighet och gemenskap skapas för alla som bor och verkar på en plats. Det är dessa ramar som utgör essensen för prisets andemening och vara.
Kriterier
Integrationspriset har som övergripande syfte att uppmärksamma goda krafter som arbetar för inkludering i Båstads kommun. För att vara en kandidat till priset ska följande kriterier vara uppfyllda:

a) insatsen/aktiviteten/arbetet ska ha genomförts i Båstads kommun
b) insatsen/ aktiviteten/arbetet ska ha gjort en positiv skillnad i vardagen, vid ett särskilt tillfälle eller mer långsiktigt för en minoritetsmålgrupp som bor i kommunen
c) insatsen/aktiviteten/arbetet ska ha bidragit till att skapa ett mer inkluderande Båstad.

Pristagaren får 5000 kr att donera till valfri ideell förening i kommunen som arbetar med att skapa delaktighet och gemenskap.
Tidigare vinnare
2017: Bjäre Zontaklubb och deras insats i projektet Min kropp, Min hälsa
2018: Hans Lanner och hans insats i Game Set Matchning
Nominering – via brev eller digitalt formulär
Alla har rätt att nominera kandidat till Integrationspriset och sista anmälningsdag är 2020- 07-31.
Du kan nominera via brev eller digitalt formulär. Om du skickar in nominering via brev gör du det till:
Båstads kommun, Integrationspriset, 269 80 BÅSTAD
Nominering till Integrationspriset 2019 (PDF, skriv ut, fyll i och skicka via brev)

Nominera till IntegrationsprisetNamn på kandidat *(privatperson, företag, förening)Adress *Telefonnummer *E-post *Beskriv kandidatens insats för integration *På vilket sätt främjar insatsen inkludering, delaktighet och gemenskap? *Motivera till varför kandidaten ska vinna Integrationspriset 2019 *Nomineringen inlämnat av *(fyll i ditt för- och efternamn) VerifikationAnge valfri tvåsiffrig siffra: *Exempel: 12This box is for spam protection – please leave it blank:

Inlägget Nominera till Integrationspriset dök först upp på Båstads kommun.

Avbryt

Lämna en kommentar