Ny programserie ska lyfta den lokala kulturen

Ny programserie ska lyfta den lokala kulturen

Kommunerna i Familjen Helsingborg har gått samman för att ge invånarna ett späckat kulturprogram att njuta av hemma i favoritfåtöljen eller soffhörnan. I webbsända programserien Rampljus lyfts kreativa kulturutövare fram varje vecka under april och maj.
Förutom humoristiska små inslag bjuder programserien på musik av allt från väl etablerade artister till morgondagens stjärnor som drömmer om sitt stora genombrott. Det blir också intervjuer med olika spännande personligheter och du får följa med hem till några av kommunernas konstnärer och låt dig inspireras av krögare som lagar mat i rutan. Och mycket annat.
– Kulturens roll i kristider är oerhört betydelsefull för många människor och när besökarna inte kan komma till oss får vi komma till dem. Man kommer att känna igen sig genom en lokal förankring men också få inspiration från andra kommuner i Familjen Helsingborg och vi hoppas att bidra till en känsla av trygghet och signalera att samhället inte stängt ner, säger Helene Steinlein, kulturskolechef och kulturstrateg i Båstads kommun.
Programmet hittar du på www.stagebackstage.se/rampljus

Inlägget Ny programserie ska lyfta den lokala kulturen dök först upp på Båstads kommun.

Avbryt

Lämna en kommentar