Ny tjänst från biblioteket – beställ en hämtkasse

Ny tjänst från biblioteket – beställ en hämtkasse

Med anledning av corona (covid-19) erbjuder Båstads bibliotek en tid framöver möjligheten att beställa en hämtkasse för dig som är 70+ eller som tillhör en riskgrupp. Tjänsten är gratis och böckerna återlämnas i bokinkastet som finns vid bibliotekets entré.
Vill du beställa en hämtkasse med böcker? Så här fungerar det:

Ring Båstads bibliotek 0431-770 88 under bibliotekets öppettid (måndag-fredag 10-16) eller maila oss på bastad.bibliotek@bastad.se
Uppge ditt namn, personnummer och telefonnummer.
Berätta vilka böcker som du vill låna eller om du vill att vi väljer några böcker till dig. Kanske har du en reserverad bok som du vill hämta?
Vi packar påsen och lånar ut den till dig.
Berätta när det passar dig att komma och hämta dina böcker. Det är endast möjligt att hämta böckerna under bibliotekets öppettider. Vet du inte exakt när du kan komma går det bra att ringa när du står utanför. Bokkassen hämtas utanför entrén till Båstads bibliotek på avtalad tid eller inne på biblioteket om du har ett ombud att skicka.

Glöm inte att det digitala biblioteket alltid finns tillgängligt på www.bibliotekfh.se. Här kan du bland annat läsa e-böcker och digitala tidskrifter. Du kan också låna om böcker på hemsidan.
Behöver du hjälp med omlån kontaktar du biblioteket på telefon eller mail.

Inlägget Ny tjänst från biblioteket – beställ en hämtkasse dök först upp på Båstads kommun.

Avbryt

Lämna en kommentar