Obemannad närbutik öppnar i Östra Karup

Samtidigt som nybyggnationerna tar fart och ett nytt bostadsområde växer fram utvecklas Östra Karup allt mer. Det nya tillskottet är en obemannad närbutik som kommer att vara öppen dygnet runt.
Strax nedanför Östra Karups förskola står sedan ett par veckor tillbaka en ny byggnad på plats. Det är en obemannad närbutik där butiksidén är att kunna erbjuda ett fullsortiment dygnet runt.
Susanna Almqvist, exploateringsingenjör på Båstads kommun, är en drivande kraft till att butiken inom kort öppnar i Östra Karup.
– När jag fick reda på att denna butiksidé fanns blev jag jättenyfiken på om de ville etablera sig i Östra Karup, då vi saknar den funktionen där, säger Susanna Almqvist, exploateringsingenjör på Båstads kommun.
I veckan blev alla tillstånd klara och man hoppas att butiken kommer att öppnas lagom till adventsfirandet i Östra Karup till helgen. Personal kommer då att vara på plats för att hjälpa nya kunder.
Genom att ladda ner en app till mobilen kan man registrera sig som kund till närbutiken. Med appen öppnar man dörren till närbutiken och kan därefter handla. Varorna betalas genom självscanning med din smartphone och pengarna dras automatiskt från kontot.  
 
Östra Karup
Läs mer om Östra Karups nya bostadsområde och de lediga tomterna

Inlägget Obemannad närbutik öppnar i Östra Karup dök först upp på Båstads Kommun.

Avbryt

Lämna en kommentar