Rampljus sätter smakfulla Båstad på kartan

Rampljus sätter smakfulla Båstad på kartan

I det femte avsnittet av den webbsända programserien Rampljus visas Båstad upp. Det bjuds bland annat på intensiva smaker, magisk utsikt och sköna toner. 
Programledarparet Sasha Becker och Nils Dernevik tar bilen över Hallandsåsen för att besöka Östergård gårdsbutik & bryggeri i Rammsjö. Och så hälsar de på i Båstads just nu stängda biograf. Det blir dessutom premiär för ett helt nytt inslag: Schibli möter där konsthistorikern och curatorn Martin Schibli från Helsingborg träffar spännande konstnärer med starka band till nordvästra Skåne. Välkommen till ett rykande färskt Rampljus. Du hittar det och tidigare avsnitt här.
Läs tidigare publicerat material om Rampljus på bastad.se

Mer om Rampljus
Rampljus är en webbsänd programserie som produceras av Familjen Helsingborgs kommuner och finansieras bland annat av Familjen Helsingborgs utvecklingsfond. Syftet är dels att stötta lokala kulturarbetare, dels att ge kommuninvånarna ett fullmatat lokalt kulturutbud även i kristid då många mindre och större kulturaktörer fått begränsa sin verksamhet. Rampljus sänds varje vecka under våren på stagebackstage.se/rampljus

Inlägget Rampljus sätter smakfulla Båstad på kartan dök först upp på Båstads kommun.

Avbryt

Lämna en kommentar