Sommar i Båstad 2023

Sommar i Båstad 2023

Här har vi samlat allt du behöver känna till för en riktigt härlig sommar i Båstad. Välkommen till Båstad och Bjärehalvön!

Sommarlovsaktiviteter
Under sommaren arrangerar vi aktiviteter som vänder sig till barn och ungdomar i Båstads kommun. Allt är gratis, men några aktiviteter behöver du anmäla dig till. Tänk på att det är först till kvarn som gäller.

Sommarlovsaktiviteter

Leder och motionsslingor
Båstad och Bjärehalvön erbjuder ett vidunderligt vackert landskap som bjuder dig på både energikrävande backar på Hallandsåsen och lättare sträckor på små slingrande stigar och vägar.

Leder och motionsslingor

Aktiviteter
Båstad erbjuder fantastiska möjligheter för dig som vill vara aktiv. Vill du hellre njuta på spa, shoppa eller ta del av konst och kultur är möjligheterna många.

Aktiviteter

Hjälp oss att bli bättre!
Har du tankar och funderingar på hur Båstads kommun kan bli bättre? Här kan du lämna både förslag, beröm och klagomål på våra verksamheter. Tack för att du hjälper oss att bli ännu bättre!

Lämna dina synpunkter

Badplatser i kommunen
I Båstad och på Bjärehalvön är havet nära oavsett var vi befinner oss. Ta ett bad från en av våra bryggor eller utmana dig själv och hoppa från en klippa. Föredrar du en sandstrand finns här många att välja bland.

Badplatser

Utegym
Sugen på att träna utomhus? I Båstad finns utegym runt om i kommunen som är utrustade med olika träningsredskap. Utegymmen är öppna dygnet runt. Alla är välkomna att träna här och det kostar ingenting.

Utegym

Evenemang
Sportevenemang, konserter, festivaler och kultur. I Båstad finns mycket att välja på. Håll koll på sommarens höjdpunkter i evenemangs-kalendern. Vad vill du uppleva?

Evenemang

Felanmälan
Har du upptäckt något som behöver åtgärdas? Det kan till exempel handla om fel på kommunens lekplatser, gator eller badplatser. Anmäl direkt via webben eller via appen Felanmälan Båstads kommun.

Felanmälan

Malenbadet i Båstad
Ta med hela familjen till Malenbadet i sommar! Hos oss kan du åka vattenrutschkanor, bada i bubbelfontäner eller hänga med barnen på lekplatsen. Här finns tre olika pooler – något för alla åldrar!

Malenbadet

Båstad skatepark
Ta med din skateboard eller BMX till skateparken med banks, ledges, rails, trappa och quarters. Under vissa tider kan du även åka scooter och kickbike. Här samlas både ovana och vana åkare på en 600 m2 stor yta i centrala Båstad!

Båstad skatepark

Båstadkartan
Undrar du var närmsta lekplats, strand eller parkering finns? Lugn! Vi har samlat allt detta och mycket mer i Båstadkartan. Kartan gör det lätt att hitta rätt!

Båstadkartan

Medborgarservice – din väg in
Undrar du något om kommunens olika verksamheter? Välkommen med dina frågor till medborgarservice. VI hjälper dig att hitta rätt! Hos oss kan du också låna flytvästar och få turistkartor över Bjäre.

Kontakta medborgarservice

Inlägget Sommar i Båstad 2023 dök först upp på Båstads kommun.

Avbryt

Lämna en kommentar